شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024

حضرت آیت الله نوری همدانی عدالت را یکی از آموزه های قرآن کریم دانستند و بر رفتارمسئولین برعدالت تاکیدکردند.

به گزارش مرکزخبرحوزه، معظم‌له امروز در دیدارجمعی از حافظان قرآن جامعة القرآن قم با اشاره به اهمیت قرآن آموزی اظهارداشتند:قرآن آموزی و اشتغال به فعالیت‌های قرآنی در طول زندگی شریف‌ترین شغلی است که خدای متعال به انسان عنایت می کند و همان‌طوری که پیامبرخدا (ص) می فرمایند «دلی که ظرف قرآن قرار بگیرد هرگز در آتش عذاب خدا نمی سوزد».

ایشان افزودند: ارتباط با قرآن دارای درجاتی است که قرآن آموزان و حافظین وحی الهی باید در اولین قدم خود با ادبیات و لغات و تجوید، قرآن را فرابگیرند.

معظم له توجه به معانی قرآن را دومین درجه ارتباط با قرآن بیان کرده و گفتند: توجه به معانی قرآن به عنوان یکی دیگر از درجات ارتباط با قرآن می باشد که باید با بیان کاملاً گویا و شیوا به تفسیر قرآن منتهی گردد؛ البته انسان زمانی می تواند مفسر باشد که خوب معانی و ترجمه قرآن را فراگرفته باشد.

این مرجع تقلیددر ادامه با اشاره به تفاسیر شیعه اظهارداشتند: تفاسیر شیعه که از خود اهل بیت‌(ع) گرفته شده است.

حضرت آیت الله نوری همدانی ادامه دادند: تفسیر برهان سید ماجد برهانی به لحاظ ذکر 1200 حدیث با سند از برجسته ترین تفاسیر حال حاضر به شمار می آید، گرچه تفاسیر دیگر همچون تفسیر المیزان علامه طباطبایی هم از ویژگی های بیشماری برخوردار است.

معظم له بابیان ویژگی های تفسیر المیزان، خاطر نشان ساختند: مرحوم علامه طباطبایی در آیات متعددی همچون آیه 200 سوره آل عمران بیش از 50 صفحه تفسیر نوشته اند که حاکی از تلاش و تبحر ایشان در فهم آیه بوده است و یادر سوره بقره ذیل آیه 102 این سوره می گوید: یک میلیون ششصد هزار احتمال در تفسیر این آیه وجود دارد.

این مرجع تقلید، راه اندازی مجله تخصصی تفسیر قرآن را بخشی از نیاز های اساسی جامعه عنوان کردند و گفتند: مراکز مختلف قرآنی باید با همفکری همدیگر مجله تخصصی تفسیر آیات مشکل قرآن کریم را برای تبیین و تفسیر آیات مشکله راه اندازی نمایند تا مردم و قرآن دوستان بتوانند به درستی از نور قرآن بهره‌مند گردند.

حضرت آیت الله نوری همدانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تکریم اساتید، یاد آور شدند: تکریم استاتید یکی از سنت های حسنه ای است که باید همگان به این امر التزام داشته باشند همچنان که سیره بزرگان نیز این رویه بوده است.

معظم له ادامه دادند: عمل به دستورات قرآن یعنی اجرای عدالت در سطح جامعه، حکومت اسلامی به عنوان یکی از مجریان عدالت بوده و دین اسلام هم به عنوان دین اجتماعی تلقی شده است و مسئولان جامعه اسلامی به عدالت رفتار نمایند.

ایشان در پایان با بیان این که دین از سیاست جدا نیست، تاکید کردند: جامعه حافظین قرآنی باید در مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، وارد شوند، بخصوص در مسئله انتخابات پیش رو و مباحثی همچون نهم دی و 22 بهمن ماه باید با ابراز نظر خود در ارشادات مردم  موثر واقع شوند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha